Det är nästan fyra månader sedan som IFK Malmö bröt den fyra år långa sviten och äntligen vann en match i Malmömästerskapet. Nu är det dags för kvartsfinalen där "di gule" på onsdagen möter division 3-klubben Malmö City FC.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Heleneholms IP

Truppen: Dejan Garaca – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Elvir Biberic, Mak Dzonlagic, Mustafa Arezoo, Pontus Jansson, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind, Toni Parlov.

Aktuellt: Rutinerade Jörgen Svensson har ont i ljumskarna och missar onsdagens MM-kvartsfinal mot Malmö City FC. Det gör även MFF-lånet Alex Nilsson (känning i baksidan av låret) och reservmålvakten Festim Bytyqi (ont i foten).

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Vi vill först och främst kunna få till ett bra resultat i den här matchen. Det är viktigt att vi kommer på rätt fötter igen och inte släpper in sju mål bakåt, samt helst även gör något mål framåt, vilket skulle höja självförtroendet en smula.