Inför P96 – IF Limhamn Bunkeflo 2007

IFK Malmös P96 har nu varit gång med träningen i ett par veckor och på onsdagen spelar "di gule" en träningsmatch mot IF Limhamn Bunkeflo 2007.

Matchen, som har avspark klockan 17:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Osama Kassem, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Saber Azizi – Ali Alkhafadji, Blend Karim, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Abdul Fathi, Ahmed Fakhro, Benhur Menghis, Tarkan Yildirim, Ahmad Riad Abas (målvakt).

Aktuellt: Två nya målvakter, Yusuf Wali, Oxie IF och Ahmad Riad Abas, Heleneholms SK, har förstärkt IFK Malmö inför höststarten. De kommer båda att göra debut i onsdagens träningsmatch mot IF Limhamn Bunkeflo 2007.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Jag hoppas att vi, trots semestern, ska kunna spela en bra fotboll imorgon. Vi har tränat mycket på positionsspel och är förhoppningsfulla om att det ska fungera redan i den här matchen.

Hela gruppen är nämligen medveten om att vi måste spela mycket bättre än vad vi har gjort hittills. Vi kommer att göra det svårt för motståndarna genom att spela en teknisk fotboll och rulla boll i alla lagdelar.