På lördag den 8 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Klagshamn och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Klagshamns IP.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Robinn Sander, som stukade foten senast mot IFK Hässleholm, kan inte medverka mot IFK Klagshamn. Det är dock den enda skadan i truppen där Ahmedin Sudic, André Birgersson och Demokrat Maxhuni är tillbaka efter avtjänat avstängningsstraff.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det är klart att vi är oerhört beroende av poäng och vi måste därmed ha mycket energi, samt jobba med ett kort lag i så stor utsträckning som det är möjligt och det såväl anfallsmässigt som försvarsmässigt.

IFK Klagshamn har en liten och trång plan, därför tror jag också att det kommer att bli mycket kamp. De har mäktat med att vinna en match på hemmaplan och har, liksom vi, en del mycket goda spelare. Vi har haft en bra skjuts på träningarna i veckan och jag förväntar mig ett heltaggat IFK Malmö.