På lördag den 22 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan Karlskrona AIF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Västra Mark.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, George Safi, Jörgen Svensson, Karim El hage, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Den redan sedan tidigare tunna truppen i IFK Malmö har i veckan tunnats ut ytterligare. Efter att försvararen Toni Parlov för några dagar beslutat sig för att hoppa av och istället satsa på sina studier är truppen nere i 18 man.

Två spelare, försvararen André Birgersson och anfallaren Marko Knezevic, är dessutom febersjuka och missar lördagens match mot Karlskrona AIF.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det är ett topplag som vi möter, men det gjorde vi även mot IFK Klagshamn och klarade av det på ett bra sätt. Därför gäller det att vi går in i den här matchen med mycket energi och är noggranna i vårt försvarsspel.

Rent offensivt måste vi våga släppa fram varandra och anfalla med mycket folk, samtidigt som vi ska vara disciplinerade i försvarsspelet. Samtliga spelare måste helt enkelt ta ett enormt ansvar om vi ska kunna vinna den här matchen.