Inför P96-2 – IFK Klagshamn Blå

IFK Malmö P96-2 ska på onsdagen matcha för första gången i P13 Sydvästra grupp C. Efter att ha vunnit den första matchen mot Heleneholms SK på walk over spelar "gulingarna" hemma mot IFK Klagshamn Blå.

Matchen, som har avspark klockan 18:45, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ahmad Riad Abas – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Edmond Hani, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Osama Kassem, Sanel Demiraca, Tarkan Yildirim, Zakaria Awad.

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96: Jag hoppas verkligen att tar en vinst till för då vi har startat serien på ett bra sätt. Skulle vi vinna denna match har vi genast ett försprång med några poäng i kampen om seriesegern.

Vi får se om laget kan ta hem en trepoängare, men det är viktigt att inte underskatta IFK Klagshamn då de ofta kämpar ända in i det sista. Detta blir också min sista match på tränarbänken då jag ska flytta från Malmö för att studera.