Inför IFK Malmö – Lindsdals IF

På lördag den 29 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Lindsdals IF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, George Safi, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: De två spelarna som var sjuka mot Karlskrona AIF, André Birgersson och Marko Knezevic, är båda tillbaka i 16-mannatruppen när IFK Malmö på lördagen möter Lindsdals IF. Det sker på bekostnad av Dzevad Nezirevic och Mustafa Arezoo som den här gången ställs utanför laget.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Lindsdals IF är ett lag som är inne i en bra trend. Vi hade häng på dem bara för fyra omgångar sedan, men de har nu kunnat sticka ifrån med några vinster. Samtidigt är det vi som spelar hemma och vi måste markera att de kommer till oss, inte tvärtom.

Det kommer att vara en viktig omgång på alla sätt. Samtliga bottenlag möter lag i toppen och därför är det extra viktigt att ta poäng i den här matchen.