IFK Malmös P96-2 har fått en riktigt bra start i P13 Sydvästra grupp C där man står på full pott efter två spelade matcher. På söndagen går serien vidare med bortamatch mot Kvarnby IK 2.

Matchen, som har avspark klockan 14.00, spelas på Husiegårds IP.

Truppen: Yusuf Wali – Afzal Sangin, Benhur Menghis, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Mostafa Omar, Sanel Demiraca, Tarkan Yildirim. Truppen kommer att kompletteras med sju spelare efter förstalagets match mot IF Limhamn Bunkeflo 2007.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det var en underbar fotbollsmatch som vi gjorde senast mot IFK Klagshamn Blå och vi spelade en mycket fin anfallsfotboll. Vi hoppas därför kunna med oss det spelet till morgondagens match mot Kvarnby IK.

Jag vet att det inte blir någon lätt match. Det går inte att bara gå ut, ställa skorna och sedan tro att det ska gå hur enkelt som helst, utan vi måste kriga i varje lagdel och om vi gör det tror jag inte att det ska bli några problem att få till ett bra resultat.

Vi vet att vi kan spela fotboll och att vi har ett bra lag, men då gäller det att visa det mot betydligt bättre motstånd än IFK Klagshamn. Det är ett måste att vi spelar säkert bakåt och presterar en snabb anfallsfotboll.