Inför IFK Malmö – Lunds BK

På lördag den 12 september klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Lunds BK i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".
Matchen spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, George Safi, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: När IFK Malmö besegrade Ifö Bromölla IF med 4-1 drog försvararen Mustafa Arezoo på sig sitt tredje gula kort och är avstängd mot Lunds BK. André Birgersson, som senast fick lämna återbud på grund av en skada på jobbet, är tillbaka. Det är även Blerim Mullici efter att ha sonat sin avstängning.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö:
Det är inspirerande för oss att möta det laget som kommer att vinna serien. Vi måste därför vara disciplinerade i vårt sätt att spela på i den här matchen och killarna känner sig också riktigt tända inför uppgiften.

De tre poängen mot Bromölla har gett oss extra vitamin i truppen och det, i kombination med bra träningar under veckan, gör att jag tror på en spännande match.