IFK Malmös P96-1 tog sin fjärde raka seger när Skurups AIF besegrades i söndagens match i P13 Sydvästra grupp B. Men det satt hårt inne för "gulingarna" som bara vann med uddamålet, 7-6, efter en 5-2-ledning i paus.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi gjorde en bra första halvlek där vi spelade en bra fotboll, gjorde fem vackra mål och skapade mycket chanser. Vi rullade boll, kämpade för varandra och spelade verkligen som ett lag,

Sedan vet jag inte riktigt vad som hände i den andra halvleken. Vi sade till killarna i paus att de skulle fortsätta spela enkelt, men de gjorde två snabba mål och det började kännas lite darrigt ute på planen.

Strax därefter tog Muhammad Jammal tag i bollen, dribblade sig förbi några spelare och slog bollen i mål. Jammal var absolut vår bäste spelare idag med sina tre mål och han jobbade mycket bra däruppe upp på topp.

Efter att vi hade gjort 6-4 tog det några minuter innan Skurup kom tillbaka och satte 5-6. De spelade betydligt bättre i den andra halvleken, medan vi gjorde en tämligen slätstruken figur, och vi ska vara glada som kunde åka hem med tre poäng i bagaget.

När Bassam Ahmad gjorde 7-5 kändes det som att vi var på väg mot en säker seger, men vi tappade kommunikationen totalt och de kunde göra 6-7. Det blev lite spänning igen, fast vi kunde trots allt hålla i bollen bra och reda ut stormen under slutminuterna.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Amit Veliu, Saber Azizi (lk), Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ahmed Fakhro, Mostafa Omar, Oscar Hansson, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Muhammad Jammal.