Inför Lilla Torg FF – IFK Malmö

På lördag den 19 september klockan 15:00 är det avspark mellan Lilla Torg FF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Anders Grimberg? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".

Matchen spelas på Hästhagens IP.

Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Andreas Omidfar Kiriazidis, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Jörgen Svensson, Karim El hage, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: IFK Malmö-anfallaren Blerim Mullici är avstängd efter det röda kortet i 3-5-matchen senast mot Lunds BK. Däremot har försvararen Mustafa Arezoo sonat sitt straff och är tillbaka i truppen när "di gule" på lördagen spelar borta mot Lilla Torg FF.

För två veckor sedan flyttades U21-mittfältaren Andreas Omidfar Kiriazidis upp i A-laget och mot Lilla Torg FF är han också med i 16-mannatruppen för första gången.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö:
Lilla Torg FF är ett välorganiserat lag, med många individuellt skickliga spelare, även om man har sina främsta styrkor i offensiven. Om vi vill nå framgång imorgon krävs det därför ett organiserat, heltaggat och oerhört hårt arbetande gult lag.

Så av den anledningen känns det faktiskt tillfredsställande att det var precis vad jag, och min assisterande tränare Dan Fransson, fick uppleva på fredagens matchförberedande träning. Gänget var både fokuserat och heltänt.