De tre tappade poängen i premiären mot IF Lödde är efter fem omgångar fortfarande det enda som skiljer IFK Malmös P96-1 från de två lagen i toppen av P13 Sydvästra grupp B. Men för att fortsatt hänga på är seger ett absolut måste i söndagens hemmamatch mot Eslövs BK 1.

Matchen, som har avspark klockan 15:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Saber Azizi, Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Tarek Bekar, Oscar Hansson – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Miriton Gashi.

Aktuellt: Mittbacken Zakaria Awad är borta på grund av familjeskäl. Saber Azizi, som normalt spelar på mittfältet, ersätter.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det har sett mycket bra ut på träningarna och vi hoppas kunna ta med oss detta till morgondagens match. Vi måste spela tekniskt med få tillslag, rörelse och göra det jobbet som krävs på plan om vi ska kunna vinna den här matchen.

En vinst är nämligen ett absolut måste om vi ska kunna hänga på i toppstriden. Spelarna vet vad dem behöver göra och vi i ledarstaben är också övertygade om att de kommer att göra en riktigt bra match.