IFK Malmös P96-2 förlorade söndagens match i P13 Sydvästra grupp C mot BK Näset Vit med 2-5 (1-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första halvleken spelade vi en bra fotboll, men sedan tappade vi allt. Näset däremot presterade ett mycket bra passningsspel och hade många individuellt skickliga spelare som gjorde det på egen hand i dagens match.

Merparten av spelarna tvingades den här gången dubblera, med två matcher samma dag, och det är klart att de blev trötta i slutändan. Trots det kämpade de dock hela tiden och gjorde sitt absolut bästa för att hålla siffrorna nere.

Bäst i den här matchen, där jag inte alls tycker att vi ska deppa för förlusten, var innermittfältaren Amit Veliu som verkligen visade att han är en krigare och spelade bra såväl offensiv som defensivt.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Yousef El Beyrouti, Saber Azizi (lk), Agon Ajeti, Khaled Abdul Rahim – Afzal Sangin, Tarkan Yildirim, Amit Veliu, Muhammad Jammal – Besfort Xhafolli, Benhur Menghis. Avbytare: Adonik Zeqiri, Oscar Hansson, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Amit Veliu.