IFK Malmös P96-1 tog sin femte raka seger i P13 Sydvästra grupp B genom att vinna söndagens match mot Eslövs BK 1 med 4-2 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi gjorde en helt okej första halvlek som var riktigt jämn och där det skapades chanser av båda lagen. Vi tog ledningen med 1-0 efter en fint slagen hörna av Osama Kassem där Saber Azizi slog in bollen i mål. Därefter fortsatte vi att spela bra, men det gjorde Eslövs BK också och till slut fick de utdelning genom ett 1-1-mål.
 
Sedan höjde vi spelet ett par snäpp i andra halvlek, kom runt bra på kanterna, fördelade bollarna till varandra och i slutändan kom också målen.

Som helhet gjorde vi en riktigt bra match. En spelare höjde sig dock något över mängden och det var Tarek Bekar som stod för ett krigarjobb på mitten, vann många dueller och löpte något kopiöst ute på planen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Saber Azizi (lk), Agon Ajeti, Emir Rahman – Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Tarek Bekar, Oscar Hansson – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Miriton Gashi.

Matchens lirare: Tarek Bekar.