IFK Malmös P96-2 vann onsdagens match i P13 Sydvästra grupp C mot Lunds SK med 3-1.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en bra match från vår sida. Vi spelade runt bollen till varandra på ett fint sätt, men skapade inte särskilt mycket i första halvlek där vi inte tog chanserna att skjuta utan vi försökte istället dribbla oss igenom deras lag. Den enda heta chansen som vi hade var ett skott i stolpen.

Efter pausen fick vi iväg avsluten, kunde göra tre vackra mål och vann matchen rättvist. Vi kämpade oerhört hårt i alla lagledarna och visade idag att vi var betydligt bättre än Lunds SK.

Utmärkelsen till matchens lirare gick till mittbackarna Zakaria Awad och Agon Ajeti som gjorde en mycket bra match. Saber Azizi ska inte heller glömmas då han gjorde ett underbart jobb på mitten, krigade och vann många bollar. Men som helhet var det ändå en stark kollektiv insats.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti (lk) – Khaled Abdul Rahim, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Edmond Hani – Afzal Sangin, Tarkan Yildirim, Saber Azizi, Miriton Gashi – Abdul Fathi, Benhur Menghis. Avbytare: Bassam Ahmad, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Sanel Demiraca, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Agon Ajeti & Zakaria Awad.