IFK Malmös P96-1 avslutade säsongen i P13 Sydvästra grupp B på bästa sätt då det blev vinst mot tidigare obesegrade serieettan GIF Nike 1 med 2-1 (2-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi gjorde en rakt igenom underbar match. Vi stod rätt i alla lagdelar, spelade en fin fotboll och hade chanser för åtminstone två mål ytterligare i första halvlek, men GIF Nike hade en duktig målvakt som räddade dem från ett större underläge.

Det var annars en rätt jämn och bra match med chanser från båda håll. Ska man dock se till det stora hela anser jag att vi vann fullt välförtjänt och det var heller inte GIF Nikes tränare sen med att erkänna när jag pratade med dem efteråt.

Killarna jobbade verkligen hårt för varandra, gjorde exakt vad vi hade sagt åt dem att göra och stod inte alls för många misstag. Segern satt också extra skönt eftersom Nike var obesegrat och bara hade tappat en poäng före den här matchen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Muhammad Jammal, Saber Azizi (lk), Tarek Bekar, Bassam Ahmad – Adonik Zeqiri, Yusuf Semovski. Avbytare: Afzal Sangin, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Agon Ajeti & Saber Azizi.