IFK Malmös P96-2 förlorade den sista matchen i P13 Sydvästra grupp C mot GIF Nike 2 med 1-4 (0-4).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi kämpade riktigt dåligt och gjorde inte någon särskilt bra första halvlek där GIF Nike välförtjänt kunde gå till halvtidsvila med odiskutabla 4-0. Siffror som kunde ha varit större om det inte hade varit för mittbacken Zakaria Awad som verkligen storspelade där bak.

I andra halvlek spelade vi betydligt bättre, hittade rätt i positionerna och kunde också vinna halvleken med 1-0. Som helhet tycker jag dock att Nike var det för dagen bättre laget och även om vi kunde ha gjort något mål till var deras seger rättvis.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Ahmad Riad Abas – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad (lk), Sanel Demiraca, Ahmed Fakhro – Afzal Sangin, Besfort Xhafolli, Tarkan Yildirim, Yousef El Beyrouti – Blend Karim, Miriton Gashi. Avbytare: Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Osama Kassem.

Matchens lirare: Zakaria Awad.