På söndag är det dags för final i Malmömästerskapet 2009 där IFK Malmös P95 ställs mot Malmö FF. Matchen spelas på Malmö IP med avspark klockan 10.45.

"Di gule" genomförde ett lättare träningspass tidig lördag förmiddag på Malmö IP. Det var viktigt för "gulingarna" att komma in rätt dygnsrytm och få möjligheten att bekanta sig med finalarenan.

I det lätta regnfallet gnuggade man försvarsdetaljer, anfallsspel i högt tempo och passade samtidigt på att praktisera olika hörnvarianter. Några av dessa såg riktigt farliga ut.

De flesta i truppen är friska och skadefria frånsett några få undantag. Nils Löfberg har fortfarande en bit kvar på sin rehabilitering medan Alaa Ahmed snart borde vara tillbaka i spel. Robin Olin däremot har redan representerat en annan förening i MM och kan således inte medverka.

"Di gule" är å andra sidan glada över att ha gjort klart med en ny målvakt i Ismail Islamoski efter att ha spelat mer eller mindre hela hösten utan målvakt. Islamoski imponerade också under lördagspasset.

IFK Malmö har i och med söndagens final infriat ett av årets målsättningar, nämligen att ta sig till final. Väl i final är det bara att njuta av tillställningen och spela en snabb anfallsfotboll – IFK:s signum.

Matchen spelas på Malmö IP med avspark klockan 10.45. Laget samlas redan klockan 09.00 på arenan för ombyte och lättare jogging. Utrustning: matchkläder, vattenflaska, benskydd, joggingskor och duschartiklar.

Truppen: Ismail Islamoski – Adam Nordkvist, Adil Hakimi, Christian Addo, Dardan Behrami, Edwin Adolfsson, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Muhammad Jammal, Nigel Jackman, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Shqipron Rexha, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.