Elva spelare testas när IFK Malmö på torsdagen spelar träningsmatch mot division 4-klubben Åkarps IF.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Dawda Ngum, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Gill Ndziba, Luis da Silva, Maher Touhami, Marc Wallgren, Marko Knezevic, Mattias Folkesson, Patrik Lahall, Philip Milenkovic, Serkan Yalcin.

Stefan Christoffersson, tränare i IFK Malmö: Jag vill se de nya spelarna i riktiga matchsituationer. Det är en del som har varit med på enstaka träningar och nu ska jag få se såväl attityd som inställning. Därför är det viktigt att försöka ha en enkelhet i spelet, men ändå spela en bra fotboll.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 17:15.