IFK Malmös U21-lag övertygade stort i fredagens träningsmatch mot Lilla Torg FF. 9-3 (6-2) slutade tillställningen.

Walid Shams stod för ett äkta hattrick, och inte bara det, när han gjorde fyra mål mellan den 35:e och 45:e minuten i första halvlek.

Kenneth Folkesson, tränare för IFK Malmös U21-lag:

Om man bortser från några individuella misstag på deras mål var det en väldigt bra genomförd match från vår sida. Vi hade flera spelare som var riktigt bra, offensivt spelade vi bländande under större delen av matchen och att man är nöjd med 9-3 säger sig själv.

Startelvan (4-1-4-1):
Daniel Sandberg – Rami Amin (lk), Martin Sosa, Mattias Olsson, Mirza Dizdarevic – Omar Aouida – Emmanuel Frimpong, Milos Nikolic, Kemal Karaosmanovic, Mehrdad Mahdjoubi – Walid Shams. Avbytare: Blend Faniq (Mehrdad Mahdjoubi 46), Leutrim Sadiku (Rami Amin 46).