Inför P95 i regionalt SM-futsal


På söndag är det så dags för IFK Malmös P95 att spela regionalt SM-futsal.

Under fredagen genomförde man ett två-timmarspass för att bekanta sig med underlaget (plastgolv). Stundtals såg det riktigt bra ut.

Under lördagen skulle ”gulingarna” också ha hunnit med en 11-manna match (2x40min) mot Klågerups GIF i träninsgturneringen Vinterserien, men matchen ställdes in i elfte timmen på grund av snöfyllt Malmö IP.

Det har gått fem veckor sedan ”Di gule” kunde titulera sig Skånemästare i futsal. Nu väntar betydligt tuffare motstånd, vilket samtliga ”gulingar” ser framemot.

I grupp 8 väntar följande motståndare: Mjällby AIF, Kalmar FF och Tölö IF. Vi eventuell gruppseger är IFK Malmö klara SM-slutspel i futsal som äger rum i Göteborg den 26-28 februari.

Laget samlas ombytta på Malmö stadion klockan 11.00. Medtag lättare lunch (ex. grov smörgås och/eller pastasallad, samt banan eller drickyoghurt), fylld vattenflaska, benskydd, matchkläder (reservställ får ni på plats) samt skor för plastgolv.

Spelprogram grupp 8:

13.00 IFK Malmö – Mjällby AIF samt Tölö IF – Kalmar FF
15.00 Kalmar FF – IFK Malmö samt Mjällby AIF – Tölö IF
17.00 IFK Malmö – Tölö IF samt Mjällby AIF – Kalmar FF

Truppen: Adil Hakimi, Astrit Brahimi, Christian Addo, Dardan Behrami, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Oscar Hansson, Robin Olin, Safet Besic (lk), Shadi Romi, Stefan Vagic.

Övrigt att notera: Matcherna spelas 2×12 minuter med effektiv tid (klockan stoppas när bollen är ur spel). Från och med den fjärde frisparken som ett lag tilldelas i varje halvlek erhålles en frispark utan mur från 10 meter. Underlaget är plastgolv med tillhörande handbollsmål. Matchbollen kommer att vara Umbros futsalboll.