IFK Malmös P96-1 spelade oavgjort, 3-3 (3-1), i lördagens träningsmatch mot IFK Klagshamn.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Under den första halvleken spelade vi en mycket bra fotboll. Vi pressade dem högt och gjorde två mål på två minuter. Därefter kontrollerade vi hela första halvlek och var det bästa laget på planen.

I andra halvlek slappnade vi dock av och trodde att vi skulle vinna matchen utan några som helst problem och Klagshamn kunde komma tillbaka till 3-3. Vi får absolut inte hålla på som vi gjorde efter pausen, utan det gäller att spela fotboll matchtiden ut.

Matchen spelades 2×35 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Simon Gimtell, Zakaria Awad, Ahmed Fakhro – Amit Veliu, Arianit Mulaj, Tarek Bekar – Yousef El Beyrouti, Mostafa Omar, Belmin Karic. Avbytare: Adonik Zeqiri, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli,Saber Azizi, Shkelqim Gashi, Jonas El Jebali (målvakt).

Matchens lirare: Simon Gimtell & Zakaria Awad.