Inför IFK Malmö – Trelleborgs FF Tipselit

Trelleborgs FF Tipselit står för motståndet när IFK Malmö på lördagen spelar årets fjärde träningsmatch.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö Stadion plan 9.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Arsim Arifi, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robinn Sander, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind. Truppen kommer att kompletteras med några spelare från U21.

Aktuellt: Skador och sjukdomar ställer återigen till det för IFK Malmö. Saknas gör definitivt Alden Smajlovic (fraktur i foten), Ali Burrniku (låret), Ayoub Ahmad (knäet), Marko Knezevic (knäet), Marc Wallgren (knä, troligen längre frånvaro) och Sedar Semovski (foten)

Dessutom är det frågetecken för Blerim Arifi och Serkan Yalcin som båda har varit sjuka under vecka.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: En del spelare saknas, men det positiva i detta är att andra spelare då får chansen att visa upp sig i matchsituationer.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 12:30.