IFK Malmös P96-1 var riktigt nära att besegra IF Elfsborg vid lördagens träningsmatch i Borås. "Gulingarna" hade länge ledningen med 3-2, men fick till slut nöja sig med oavgjort, 3-3 (0-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Jag vet inte om det var underlaget som det berodde på eller vad för vi gjorde inte alls någon bra första halvlek. Vi var långtifrån att komma upp i normal standard, gick inte in i närkamperna och tog inte alls för oss ute på planen.

Därför tog vi ett snack och efter pausvilan spelade vi en underbar fotboll. Det spelade ingen roll om det var första-, andra-, eller tredjebollar, vi vann allt och krigade verkligen som ett lag. Vi hade mängder av målchanser och på bara sju minuter gick vi från 0-2 till 3-2.

Efter en sådan här insats är det självklart att samtliga spelare ska ha beröm. Men det går inte heller att komma ifrån att vi hade en topptrio i mittbacksparet Agon Ajeti-Zakaria Awad, samt Tarek Bekar på mittfältet, som alla utmärkte sig lite extra.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3):
Ismail Islamoski (lk) – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Simon Gimtell – Saber Azizi, Tarek Bekar, Bassam Ahmad – Osama Kassem, Belmin Karic, Youset El Beyrouti. Avbytare: Amit Veliu, Arianit Mulaj, Mostafa Omar, Shkelqim Gashi, Yusuf Semovski, Jonas El Jebali (målvakt).

Matchens lirare: Agon Ajeti, Tarek Bekar, Zakaria Awad.