IFK Malmös P96-1 vann söndagens träningsmatch mot GAIS med klara 4-1 (3-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Precic som igår inledde vi matchen dåligt. GAIS tog ledningen redan efter tre minuters spel och var riktigt bra på vänsterkanten.

Men vi kom starkt tillbaka och Besfort Xhafolli kunde skruiva in en hörna fram till 1-1. Efter det började vi spela bättre, tog tag i matchen och gick upp till 3-1 som också blev halvtidsresultat för vår del.

Under den andra halvleken spelade vi mycket bra och gjorde det enkelt för oss själva. GAIS hade inte särskilt många chanser på sin vassa vänsterkant, utan kom till från andra håll och inbytte målvakten Ahmad Riad Abas fick göra  en del svettiga räddningar.

4-1 kom efter en fin passning från Bassam Ahmad där Yousef El Beyrouti först rundade deras målvakt och lade in den i mål.

Bäst på plan var högerbacken Emir Rahman som gjorde det mycket bra på sin kant.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Jonas El Jebali – Emir Rahman, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Shkelqim Gashi – Amit Veliu, Arianit Mulaj, Besfort Xhafolli (lk) – Mostafa Omar, Adonik Zeqiri, Yusuf Semovski. Avbytare: Bassam Ahmad, Belmin Karic, Osama Kassem, Saber Azizi, Simon Gimtell, Tarek Bekar, Yousef El Beyrouti, Ahmad Riad Abas (målvakt).

Matchens lirare: Emir Rahman.