P95 obesegrat i Vinterserien

IFK Malmös P95 gick obesegrat genom Vinterserien 2009-2010. I och med återbud från Högaborgs BK enades föreningarna att skriva resultatet till 0-0 och därmed delad pott.

Nästsista omgången i Vinterserien tillföll IF Limhamn Bunkeflo 2007 som värdlag, men då föreningen endast lyckades erbjuda grusplaner valde samtliga deltagande lag att ordna med spelplaner på annat håll och då på konstgräs.

IFK Malmö kunde med kort varsel ordna fram några plantider, men med ett allt tätare schema mellan matcherna kunde inte Högaborgs BK deltaga. Man enades istället om att skriva matchen till 0-0 och således delad pott.

"Di gule" gick alltså som enda lag obesegrat genom Vinterserien. De fina resultaten är ett gott betyg på den höga nivå laget håller och att spelarna alltjämt utvecklas och gör nya framsteg. Kontinuitet är kvittot på att spelarnas utbildning prioriteras högst och främst.

Närmast väntar slutspelsomgång i Rydebäck (30 mars) där själva poängen är att lagen ska få tillfälle att mäta sina krafter med det lag som placerade sig närmast dem i sluttabellen, nu när seriepremiären närmar sig.