Inför Södertrean – Övergångarna


Vad har hänt på transfermarknaden gällande klubbarna i division 3 Södra Götaland? Med bara en dag kvar till seriestart är det dags för ifkmalmo.com att komma med sin traditionella totalsammanställning av övergångarna.

BK Olympic

Nyförvärv: Cem Erdinc (KSF Prespa Birlik), Irfan Mujevic (Lilla Torg FF), Johan Mårtensson (Veberöds AIF), Magnus Olsson (Eriksfält FF), Patrik Svensson (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Richard Johansson (Veberöds AIF), Tom Johansson (Eriksfält FF), Viktor Borggren (Lilla Torg FF).

Förluster: Armed Avdyli (Husie IF), Ayhan Garip (Kulladals FF), Briar Karim (IFK Klagshamn), Joakim Holmberg (Hyllie IK), Kristian Legiec (Lilla Torg FF), Martin Pedersen (Höllvikens GIF), Niklas Nilsson (Husie IF), Sebatin Avci (Husie IF), Steven Gil (Husie IF).

Tränare: Peter Hillgren.

Eslövs BK

Nyförvärv: Adam Dolah (Dalby GIF), Blerim Hajra (Lunds BK), Johan Bauer (FK Besa), Kim Jeppsson (Svalövs BK), Magnus Lundstedt (Hyllie IK), Niklas Wetterling (Ljungby IF), Per-Olof Seiron (Teckomatorps SK), Pontus Andersson (Stehags AIF).

Förluster: Armend Xhemajli (Staffanstorps GIF), Dannie Winther (Lilla Torg FF), Fredrik Crepin (Lilla Torg FF), Henrik Bergström (Marieholms IS), Magnus Nilsson (slutar), Niklas Söderström (Dösjöbro IF), Oskar Rudolfsson (lån Marieholms IS), Simon Olsson (klubb ej klar), Wissam Wehbe (Askeröds IF).


Tränare: Lars Pettersson (första året).

FBK Balkan

Nyförvärv: Cliff Berger (BK Kick), Drilon Sahiti (Sjöbo IF), Dzevad Nezirevic (IFK Malmö), Endrit Sahiti (Kulladal FF), Festim Bytyqi (IFK Malmö), Mikael Holmkvist (Hässelby), Nana Piesie (Malmö City FC), Oliver Svensson Mugosa (Husie IF), Valon Muslijaj (Malmö City FC), Wellington Andersson (Höllviken GIF).

Förluster: Amar Hajdarevic (klubb ej klar), Andy Borg (klubb ej klar), Firat Sahan (Kvarnby IK), Ismail Güven (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Jeton Krasniqi (klubb ej klar), Mirza Nezirevic (klubb ej klar), Nicklas Jönsson (KSF Prespa Birlik), Seif Al-Noori (klubb ej klar), Suleman Zahoor (BK Vången).

Tränare: Magnus Nilsson (första året).

FC Trelleborg

Nyförvärv: Christian Ahlström (IFK Trelleborg), Christoffer Nordgaard (Trelleborgs FF Tipselit), Haris Berisha (IFK Trelleborg), Jörgen Håkansson (Skegrie BK), Marko Lukic (Trelleborgs FF Tipselit), Patrik Halili (Trelleborgs FF Tipselit), Robin Olsson (Trelleborgs FF Tipselit), Viktor Andersson (Vellinge IF).

Förluster: Johan Rundqvist (Svedala IF), Paul Hansson (slutar).

Tränare: Christian Lind.
 
Höörs IS

Nyförvärv: Christoffer Losell (Hurva IF), Dennis Jakobsson (Maglasäte IF), Jens Larsson (Hörby FF), Jens Sloth (Trelleborgs FF), Joel Ringström (IFK Hässleholm), Mattias Thylander (Trelleborgs FF), Oskar Sverrisson (Hörby FF).

Förluster: Abdul Semwanga Nyende (IFK Malmö), Achilles Lazo (klubb ej klar), Christoffer Cylvén (klubb ej klar), Christoffer Sandström-Stenbom (Maglasäte IF), Glenn Svensson (Maglasäte IF), Mike Owusu (slutar), Mahmod Khattab (Lunds SK), Prince Abdallah-Bogindana (klubb ej klar).

Tränare: Dan Kanter.

IFK Malmö

Nyförvärv: Abdul Semwanga Nyende (Höörs IS), Alden Smajlovic (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Arsim Arifi (IFK Klagshamn), Ayoub Ahmad (FC Rosengård/Höllvikens GIF), Blerim Arifi (KSF Kosova), Daniel Sandberg (BK Olympic), Ghassan Talozi (Östersunds FK), Lucas Horntvedt (Husie IF), Marc Wallgren (Mörrums GoIS), Patrik Lahall (Ervalla SK), Serdar Semovski (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Serkan Yalcin (Höllvikens GIF).

Förluster: André Birgersson (BW90 IF), Blerim Mullici (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Carl Philip Brandgård (studier i England), Dzevad Nezirevic (FBK Balkan), Festim Bytyqi (FBK Balkan), Jörgen Svensson (slutar), Karim El hage (BW90 IF), Marco Lindholm-Passanante (Högaborgs BK), Robert Kjellin (slutar).

Tränare: Stefan Christoffersson (första året).


IFK Trelleborg

Nyförvärv: Dez Idrizi (Bosniska FK Behar), Fadi El hage (MF Pelister), Lindit Idrizi (Bosniska FK Behar), Lirim Sali, Toni Krstevski (MF Pelister), Vedat Shala (Östersunds FK).

Förluster: Christian Ahlström (FC Trelleborg), Christian Andersson (Östra Torps GIF), Haris Berisha (FC Trelleborg), Kim Rasmusson (Kulladals FF), Magnus Bönnemark (BW90 IF), Michael Nilsson (Östra Torps GIF), Måns Månsson (Kulladals FF).

Tränare: Jimmi Olsson (andra året).

Ifö Bromölla IF

Nyförvärv: Joakim Svensson (Kristianstads FF), Johan Ljunqvist (Tosteberga/Nymölla IF), Linus Lavergren (Hörviken/Sölvesborgs GoIF), Viktor Dahl (Kristianstads BoIS).

Förluster: Andreas Sterner (Åhus Horna BK), Jesper Karlsson (Tosteberga/Nymölla IF), Joel Nilsson (Åhus IF), Martin Andersson (Tosteberga/Nymölla IF), Martin Lindstrand (Hässleholms IF), Mattias Svensson (Sölvesborg/Karlshamn), Robin Friberg (Tosteberga/Nymölla IF), Tobias Nilsson (Fjälkinge IF).

Tränare: Mats Andersson (femte året).

Malmö City FC

Nyförvärv: Adam Hertz (KSF Prespa Birlik), Adam Månsson (Ronneby BK), Bekim Ismajli (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Bilal El Jaouni (BK Kick), Emil Olsson (Färjestaden), Johan Canabete (BK Kick), Jonas Karlsson (Sölvesborgs GoIF), Robin Victor (Lilla Torg FF), Quendrim Sylejmani (BK Kick).
 
Förluster: Andrei Moticeac, Dritton Memedoski (KSF Prespa Birlik), Jesper Lövgren (Höllvikens GIF), Joakim Veraeus (slutar), Johan Nilsson (Kvarnby IK), Nana Piesie (FBK Balkan), Rasmus Nilsson (Kvarnby IK), Rebar Karim (MF Pelister), Redar Gardi (MF Pelister), Valon Muslijaj (FBK Balkan).

Tränare: Vladimir Kostic (första året).

MF Pelister

Nyförvärv: Edison Mulaj (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Edon Gashi (KSF Kosova), Filip Jankulovski (Trelleborgs FF Tipselit), Jason Grannum (IF Limhamn Bunkeflo 2007), Kaj Andersson (FC Gute), Leutrim Mejzinolli (FC Rosengård), Manar Ali (FC Rosengård), Rebar Karim (Malmö City FC), Redar Gardi (Malmö City FC).

Förluster: Darko Milevski (flyttat till Göteborg), Fadi El hage (IFK Trelleborg), Kristoffer Blasevski (KSF Makedonija), Stefan Illic (FC Rosengård), Vladimir Pasarikovski (FC Rosengård).

Tränare: Meysam Javan (första året).

Nosaby IF

Nyförvärv: Hampus Dahl (Hanaskogs IS), Julian Grozdanovski (Ovesholms IF), Kalle Andersson (Broby IF), Thomas Tecle (Önnestads BoIF).

Förluster: Emil Nilsson (Kristianstads FF), Martin Tsilifidis (Kristianstads FF), Peter Martinsson (slutar), Shervin Shohoudi (Kristianstads FF).

Tränare: Marek Skurczynski (andra året).

Svedala IF

Nyförvärv: Johan Rundqvist (FC Trelleborg), Ola Johnn-Jönsson (Skabersjö IF), Patrik Andersson (Östra Torps GIF), Patrik Karlsson (Malmö FF), Patrik Larsson (Harrie-Kävlinge FF).

Förluster: Albert Spiljak (slutar), Erik Alvarado (Lilla Torg FF), Jacob Olsson (klubb ej klar), Joakim Sandell (slutar), Magnus Andersson (slutar).

Tränare: Kalle Palm (första året).