Trots en ny storförlust, 0-13 (0-9), var det en spelmässig framgång när IFK Malmös P00 på fredagen föll mot Eriksfälts FF i P10 Sydvästra grupp B2.

Serhan Yalcin, tränare för IFK Malmös P00:

Efter de två storförlusterna gjorde vi en riktigt bra match mot Eriksfälts FF. Grabbarna verkligen kämpade och gav järnet, men ändå slutade matchen 13-0 till Eriksfält. Utskällning och hård träning hade visat sig ge resultat.

Redan efter fyra minuters spel räddade Adel Katta en straff på ett sätt som inte går att beskriva och den var definitivt värt all beröm i världen. Men det var inte bara Adel utan samtliga spelare ska ha en varm och kärleksfull applåd för dagens insats.

Vi hade matchen under de tio första minuterna och hade inte några som helst problem. Under den andra halvleken kunde vi sedan hålla siffrorna nere då de hade svårt att ta sig förbi oss samtidigt som vi hade ett flertal chanser som vi också brände.

Spelet kommer således sakta, men säkert och om vi fortsätter så här så kommer det att gå bra framöver. Som jag har sagt är resultatet inte hela världen, utan det är samarbetet på plan och självkänslan som jag värdesätter högst.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startsjuan (3-2-1): Adel Katta – Simon Borg, Mustafa El-Mohammad, Waheed Ghairat – Omar Abou-Hichme, Alex Sztejka – Malek Abed El Rehman (lk). Avbytare: Ibrahim Abdul Rahim, Mohammed Abdul Rahim.

Matchens lirare: –