Efter en mållös första halvlek kunde IFK Malmös P94 till slut vinna lördagens match i P16 Södra mot Höllvikens GIF 2 med 2-0.

Smajil Hadzic, assisterande tränare för IFK Malmös P94:

Det var en jämn match in i det sista efter att ha varit några få farliga målchanser till båda lagen i första halvlek. Vi gjorde några byten i paus som förändrade matchen. Vi hade några riktigt bra anfall därefter, framförallt de sista tio minuterna var vi mycket bra. 

Erik Cikaric på topp förändrade saken en hel del. Christian Addo kämpade och kämpade och var klart bäst på planen.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ali Shibli – Nermin Hadzic, Samir Goralija, Shadi Romi, Christian Addo – Safet Besic (lk), Dardan Behrami, Lukas Dahlström – Sulejman Kendic, Stefan Vagic, Samim Saadat. Avbytare: Adil Hakimi, Agon Kamberi, Erik Cikaric, Rimon Seyoum, Simon Mårtensson.

Matchens lirare: Christian Addo.