Inför IFK Malmö – Nosaby IF

Det svänger snabbt för division 3-klubben IFK Malmö som efter tre raka förluster är parkerat under nedflyttningsstrecket. I lördagens match väntar ett formstarkt Nosaby IF som har tagit sju poäng på de tre senaste matcherna.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Ali Al Kefagy –Ali Burrniku, Arsim Arifi, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Mirza Dizdarevic, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind, Walid Shams.

Aktuellt: Den grova utvisningen mot IFK Trelleborg gav Lucas Horntvedt en extra matchs avstängning. Det innebär att både han och försvarskollegan Ahmedin Sudic, som drog på sig sitt tredje gula kort mot Höörs IS, är avstängda i helgens match.

Två spelare ytterligare saknas, Ayoub Ahmad som är bortrest och Marc Wallgren som ännu inte är igång med träningen efter sin senaste skada.

På plusfronten finns att anfallare Serkan Yalcin åter är skadefri och finns med i 17-mannatruppen mot Nosaby IF.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Vi avslutade med superträning i torsdags där alla var på och verkligen visade framfötterna. Det gjorde laguttagningen extra svårt att göra till lördagens match, en match där det gäller att få tillbaka tempot och självförtroendet.

FOTNOT. Truppinfo: Håkan Wängström ger massage till de som så önskar från klockan 13.00. Samling för övriga sker klockan 13:15 på Malmö Stadion.