IFK Malmös P96-1 vann söndagens träningsmatch mot IFK Klagshamn med 3-1 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Vi gjorde en helt okej match där vi hade ett bra passningspel och kom runt bra på kanterna.Våra tre mål kom alla på nick och de var oerhört fina. Vi hade kunnat göra ytterligare fler mål, men var inte riktigt skärpta i avsluten.
 
Utmärkelsen till matchens lirare går till Mostafa Omar som svarade för en felfri insats som mittback. 

De två nya spelarna, Arnel Mujkic och Mahmoud Alaouie, var duktiga. Arnel är en ytterforward som har bra tempo i i sig och kommer runt bra på kanterna. Mahmoud spelar på samma position och gjorde idag ett mål och en assist.

Matchens spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Jonas El Jebali – Osama Kassem, Saber Azizi (lk), Mostafa Omar, Ahmed Fakhro – Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad, Amit Veliu – Yousef El Beyrouti, Adonik Zeqiri, Yusuf Semovski. Avbytare: Agon Ajeti, Arianit Mulaj, Arnel Mujkic Belmin Karic, Mahmoud Alaouie, Ismail Islamoski (målvakt).

Matchens lirare: Mostafa Omar.