Inför Nosaby IF – IFK Malmö

Bottenlaget IFK Malmö har på fredagen en tuff match borta mot Nosaby IF som kommer till spel med 4-0 på de två senaste matcherna i division 3.  "Di gule" däremot har 1-5-smällen mot FC Trelleborg i färskt minne.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Nosaby IP/Nya Wallbjörka.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Ayoub Ahmad, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Omar Aouida, Patrik Lahall, Patrik Larsson, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Faour.

Aktuellt: Försvararen Mustafa Arezoo, som drog på sig ett gult kort senast mot FC Trelleborg, är återigen avstängd och missar därmed fredagens match mot Nosaby IF.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi gjorde det väldigt bra mot Eslövs BK, men efter matchen senast är vi tillbaka på ruta ett. FC Trelleborg var en riktig skitmatch, man får inte uppträda så dåligt och det är ett måste att spelarna krigar för att åter få uppleva den glädjen vi hade i Eslöv