IFK Malmös P96-1 spelade oavgjort, 2-2 (2-1), i söndagens match mot IFK Klagshamn i P14 Skåne grupp A.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Vi gjorde absolut inte någon bra fotbollsmatch, rullade inte bollen till varandra och kom inte runt på kanterna där vi hade kunnat slå inlägg. Det var helt enkelt en enmansshow under hela matchen och jag är mycket missnöjd.

Det måste till stora förändringar om vi ska kunna uppnå de målen som vi har satt upp för hösten. Vi vet att vi kan spela en mycket bra fotboll, men då måste vi också göra det och inte bara snacka hela tiden. 

Ny dag imorgon, ny vecka och nya träningar, det är bara att jobba vidare för att komma tillbaka till det som killarna har i sig.

Utmärkelsen till matchens lirare går till Mahmoud Alaouie som trots allt gjorde ett bra jobb på kanten.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Agon Ajeti – Amit Veliu, Bassam Ahmad, Tarek Bekar – Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Mahmoud Alaouie. Avbytare: Belmin Karic, Miriton Gashi, Saber Azizi, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Mahmoud Alaouie.