Inför IFK Malmö – Svedala IF

Seger är det enda som gäller för IFK Malmö för att vara säkert på att få behålla den återkvalplats som laget har inför säsongens sista division 3-match hemma mot Svedala IF.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Festim Bytyqi, Daniel Sandberg – Mustafa Arezoo, Ahmedin Sudic (lk), Mario Djordjevic, Robert Kjellin, Patrik Lahall, Serkan Yalcin, Andreas Åkerlund, Walid Faour, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Omar Aouida, Serdar Semovski, Robinn Sander, Manar Jamal Ali, Kevin Lay.

Aktuellt: Ali Burrniku och Demokrat Maxhuni drog på sig nya gula kort mot MF Pelister och är avstängda i säsongens sista seriematch.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är sådana här matcher som man vill spela som gäller lite grann även om vi självklart gärna hade haft facit i hand och kunnat spela avslappnat

Om det är något som bekymrar lite grann är det att Svedala IF och FC Trelleborg är klara för nästa säsong. För både IFK Malmö och Eslövs BK är det viktiga poäng och även om de kan vara nog så bra är det troligt att de luftar lite bänkspelare.

Träningarna har flutit på bra i veckan, vi är taggade för uppgiften och tänker göra allt för att klara kvalplatsen. Det är ett positivt kval för vår del med tanke på att vi har legat där nere under i stort sett hela den här säsongen och ser det inte alls som något negativt.