Inför Veberöds AIF – IFK Malmö

Tio poäng på de fyra sista seriematcherna var nära att ge IFK Malmö ett nytt kontrakt i division 3. Det är därför ett formstarkt "di gule" som på lördagen inleder kvalspelet med bortamatch mot Veberöds AIF.

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Romelevallen.

Truppen: Daniel Sandberg, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic (lk), Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Patrik Lahall, Demokrat Maxhuni, Walid Shams, Serkan Yalcin, Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Walid Faour, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Omar Aouida, Serdar Semovski.

Aktuellt: Ali Burrniku och Demokrat Maxhuni återkommer i truppen efter att ha varit avstängda i serieavslutningen mot Svedala IF.  Robinn Sander har dock dragit på sig en sträckning i baksidan av låret och saknas.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi ska göra vad vi kan för att fixa det här och är laddade för uppgiften. Jag har fått lite uppgifter, men det är inte huvudsaken och håller vi oss till vårt eget spel kommer det att räcka. Vi är laget som kommer uppifrån och ska förhoppningsvis ha ett högre tempo.