Reaktionen efter urladdningen mot Malmö FF i MM kom bara två dagar senare för IFK Malmös P96-1. Utan att prestera någon särskilt bra fotboll kunde dock "di gule" ändå besegra Glumslövs FF med 2-1 (1-0). i P14 Skåne grupp A. 

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1: 

Det var tre poäng utan att ha gjort någon spelmässigt bra match. Visst hade vi mer boll än Glumslöv, men vi sprang offside många gånger och det är inte bra. Vi måste spela betydligt bättre och det är killarna medvetna om.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Agon Ajeti, Mostafa Omar, Yousef El Beyrouti – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Amit Veliu – Mahmoud Alaouie, Adonik Zeqiri, Besfort Xhafolli. Avbytare: Belmin Karic, Jihad Abou El Neaj, Shkelqim Gashi,Tarek Bekar, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Bassam Ahmad.