IFK Malmös P96-1 förlorade sin avslutande match i P14 Skåne grupp A mot Vellinge IF med 0-4 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det här var annars en match där vi började hur bra som helst, skapade målchanser och pressade ner Vellinge. Vi fick till exempel fyra hörnor i rad som var riktigt farliga, men bollen bollen ville helt enkelt inte in. Vellinge kunde istället ta ledningen med 1-0.

I andra halvlek var tanken att vi skulle fortsätta så som vi började och då blev allt fel. Vi rörde oss inte, spelade inte bollen, kom inte upp i press och man började undra vad som egentligen hade hänt därute. Vellinge vann till slut välförtjänt med 4-0.

Nu har vi två veckor på oss att träna på de bitarna som fattas för att sedan kunna göra en riktigt bra match i MM-finalen mot Kvarnby IK.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Agon Ajeti – Saber Azizi, Bassam Ahmad, Tarek Bekar – Yusuf Semovski, Adonik Zeqiri, Belmin Karic. Avbytare: Albian Kryeziu, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Shkelqim Gashi.

Matchens lirare: Bassam Ahmad.