Inför IFK Malmö – Ystads IF

Mardrömsstarten med 1-2 mot Veberöds AIF har satt IFK Malmö i ett riktigt prekärt läge i division 3-kvalet. Två vinster, med början i lördagens match mot Ystads IF, är ett absolut måste om inte degraderingen ska vara ett faktum för "di gule".

Matchen, som har avspark klockan 14:00, spelas på Hästhagens IP.

Truppen: Ali Al Kefagy, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic (lk), Ali Burrniku, Andreas Åkerlund, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Patrik Larsson, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Faour, Walid Shams.

Aktuellt: Serkan Yalcin, som gjorde 1-0-målet mot Veberöds AIF, beslutade sig i torsdags för att lämna truppen med omedelbar verkan. Borta från spel är även Ghassan Talozi (avstängd) och Robert Kjellin (tjänsteresa), medan Robinn Sander är tillbaka efter att senast ha haft en sträckning i baksidan av låret.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är klart att killarna är medvetna om situationen som råder och att vi bara måste vinna. Vi är taggade och Ystads IF kommer verkligen att få lida för förlusten mot Veberöd.