IFK Malmös juniorlag, förstärkt med en del överåriga spelare, förlorade lördagens träningsmatch mot division 5-klubben BK Kick med hela 3-12 (0-3).

Rikard Hult, assisterande tränare för IFK Malmös juniorlag:

En enda lång suck är nog en bra beskrivning på dagens match. Mahmoud Muhsen Sandouqa tycker jag dock imponerade stort i första halvlek, men tappade humöret mer och mer i andra i takt med att målen trillade in.

Sett till hela matchen var samtliga överens om att Jwan Kogi var bäst på plan och även Ali Shibli i målet ska ha beröm.

Startelvan (4-4-2): Ali Shibli –  Hussein Abdul Rahim, Milot Zeqiri (lk), Jesper Jönsson, Mahmoud Muhsen Sandouqa – Hedi Bakhtiyar, Kevin Lay, Jwan Kogi, Sarmad Al-Quraishi – Yasser Al-Basri, Georgios Vairaktaridis. Avbytare: Thaer Muhsen Sandouqa (Yasser Al-Basri 15), Nikolaj Nyberg (Milot Zeqiri 22), Anwar Munshid Yasin (Sarmad Al-Quraishi 28).