Trots att IFK Malmö tvingats träna inomhus de senaste veckorna kunde "gulingarna" bjuda på en fin fotboll när den blivande division 4-konkurrenten Hyllie IK besegrades med 3-1 (2-0) i årets sista träningsmatch.

– Det var en riktigt stark prestation av hela kollektivet och vi var flera klasser bättre än Hyllie, sade Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Mustafa Arezoo gjorde 1-0 i den 33:e minuten innan nyförvärvet Markus Silfverberg Folkesson ökade på till 2-0 sju minuter senare. Båda målen assisterade av Walid Shams.

Tjugo minuter före slutsignalen kunde dock Hyllie reducera genom Björn Palm. Slutresultatet 3-1 fastställdes av Marko Knezevic på framspelning av lagkaptenen Patrik Larsson. 

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Mustafa Arezoo, Patrik Larsson (lk), Mario Djordjevic, Mirza Dizdarevic – Andreas Åkerlund, Markus Silfverberg Folkesson, Dilan Ismail, Edis Djugumovic – Walid Shams, Ghassan Talozi. Avbytare: Valon Muslijaj (Dilan Ismail 25), Kevin Lay (Mirza Dizdarevic 46), Marko Knezevic (Walid Shams 46), Omar Aouida.