Inför IFK Malmö – Hardeberga BK


Ett divisionsmässigt snäpp uppåt jämfört med premiären blir det för IFK Malmö som i årets andra träningsmatch möter division 4-klubben Hardeberga BK.

Matchen, som har avspark klockan 18:30 på onsdagen, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ali Al Kefagy, André Carlsson – Ahmedin Sudic, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Josef Ahmad, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Sportlovsvecka innebär att en hel del spelare saknas i IFK Malmö och därmed missar onsdagens träningsmatch mot Hardeberga BK.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Med många spelare borta är vi lite ont om folk, men såklart hoppas vi att de som får chansen tar den. Jag tror, och har goda förhoppningar, om att vi har en bred trupp som ändå kan hålla kvalitén uppe.

Den senaste tiden har vi jobbat vidare med positions- och omställningsspelet som är det som vi vill framhålla mest. Annars tycker jag att det ska bli roligt att möta ett lag från samma division och på så sätt se lite grann var vi står för tillfället.