Efter en lång försäsong med tolv spelade träningsmatcher är det på lördagen dags för IFK Malmö att begå premiär i division 4 sydvästra med bortamatch mot BK Flagg.

Matchen, som har avspark klockan 14.00, spelas på Dalhems IP.

Truppen: Ali Al Kefagy – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Ghassan Talozi, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Quan Pham, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams. 

Aktuellt:

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det är fantastiskt att det äntligen är premiär efter allt kämpande, gråtande, gapande och skrikande som vi har haft för att få ihop det under den här långa försäsongen.

Framförallt ser vi fram emot premiären med tillförsikt. BK Flagg är ingen speciell motståndare utan alla matcher kommer att vara jämna och hårda. En sak är dock klar och det är att det kommer att vara en rolig serie för alla parter.