Silly Season har dragit igång på allvar i division 4-klubben IFK Malmö. Fyra nya spelare har skrivit på och Andreas Åkerlund förlängt, samtidigt som det står klart att trotjänaren Mustafa Arezoo lämnar för division 3-nykomlingen KSF Prespa Birlik.

Här är de fyra nyförvärven som valde att skriva på efter onsdagens träning och tränaren Mladen Blagojevics kommentarer om dem.

David Karlsson, målvakt född 1992, från Lunds BK U19.
– En ung, men ack så talangfull målvakt med bra reflexer och härlig spelförståelse. David kommer ursprungligen från Staffanstorp, har även spelat för Husie och nu senast i Lunds BK:s juniorlag. Vi hoppas att David ska blomma ut hos oss till en färdig seniormålvakt.

Christoffer Nilsson, anfallare född 1986, från Bjärnums GoIF.
– För oss är han ett fynd. En forwardstyp som alla tränare älskar. Löper på allt och är livsfarlig i djupet. Får han bara komma igång ännu mer och bli varm i kläderna så lär vi få se Chris göra en hel del mål för "di gule", samtidigt som han kommer att slita på alla bollar defensivt.

Johan Palmström, anfallare född 1991, från MF Pelister.
– Palmström är en urkraft som forward, född 1991 så han är fortfarande ung och utvecklingsbar. Bara på dessa veckor har han tagit ett kliv och blivit klart rörligare i sin spelstil. Mycket stark med en enorm slägga. Stod för tio av Pelisters totalt 26 mål 2011 och kommer att bli enormt nyttig för IFK.  

Ashley Fransson Mutimutema, mittfältare född 1993, från Landskrona BoIS.
– Ettrig och enormt löpvillig mittfältare. Han är född 1993, men redan ganska färdigutbildad som fotbollsspelare. Han har en enorm vilja och glöd som han sprider i alla lägen. Har också ett bra skott och han kommer att vara hela fyrans hårdast jobbande spelare. Vi hoppas att få se Ashley i den gula tröjan lång tid framöver.