Sex vunna halvlekar av sex möjliga. Ingen kan klaga på division 4-klubben IFK Malmös öppning på försäsongen. På lördagen blev det 3-1 (2-1) borta mot seriekonkurrenten BK Flagg

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö:

En stabil match där killarna återigen tog åt sig instruktioner under matchens gång och gjorde det på ett bra sätt. Flagg är en bra motståndare som kommer att plocka många poäng i serien med sin fart i spelet.

Vi gjorde tre mål och var i övrigt starka i vårt offensiva djupledsspel. Bakåt var vi inte lika stabila som i de andra matcherna förrän under de sista 35 minuterna då vi var klockrena, men det jobbades hela tiden och ibland måste man berömma motståndarna för att de gör bra saker och inte bara leta fel hos oss. 

Hittills har vi vunnit sex av sex halvlekar och det är starkt. Nu växlar vi upp en växel och gasar på ännu mer. 

Assist: 1-1 Armend Xhemajli, 1-2 Andreas Åkerlund, 1-3 Johan Palmström.

Startelvan (4-4-2):
 David Karlsson – Mario Djordjevic, Dejan Blagojevic, Patrik Larsson (lk), Omar Rincon Buritica – Andreas Åkerlund, Ahmedin Sudic, Christoffer Nordgaard, Ashley Fransson Mutimutema – Johan Palmström, Armend Xhemajli. Avbytare: Christoffer Nilsson (Johan Palmström 46), Daniel David (Omar Rincon Buritica 46), Quan Pham (Andreas Åkerlund 46).

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor. 

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.