Två raka segrar har fört IFK Malmö upp på en fjärdeplats inför den sjätte omgången i division 4 Sydvästra där "di gule" på fredagen möter trean Oxie IF på bortaplan.

Det är en svår match som ligger framför oss. En mycket svår sådan. Oxie har en av de minsta planerna i serien och deras spel lämpar sig för detta. Dessutom är inte heller planen i bästa skick.

Dock skall det inte påverka oss nämnvärt. Jag tycker att vi är i vår bästa form hittills och hade vi haft hemmaplan hade jag inte varit orolig för det ser bra ut nu, men just på grund av att det är borta känner jag mig en aning orolig och spänd. Det ska bli roligt att se vad killarna kan prestera i sådana här matcher för man måste kunna vinna de också.

Ashley Fransson Mutimutema är tillbaka jämfört med senast och även Ahmedin "Medo" Sudic är i träning, men ännu inte redo för match.

I övrigt börjar konkurrensen att tuffa till sig. Det är första gången som jag har haft två svara val att göra angående två positioner, men jag vet att oavsett vem jag startar med så kommer de att visa var deras hjärta sitter.

Truppen: 1. Ali Al Kefagy, 32. Aleksandar Cvetkovski – 4. Mario Djordjevic, 5. Kevin Lay, 6. Quan Pham, 9. Armend Xhemajli, 10. Andreas Åkerlund, 11. Ashley Fransson Mutimutema, 12. Lucas Horntvedt, 13. Johan Palmström. 15. Patrik Larsson (lk), 19. Christoffer Nilsson, 20. Christoffer Nordgaard, 21. Dejan Blagojevic, 22. Tobias Rosenlind, 23. Michael Popoola.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 16.40 på Malmö Stadion.