IFK Malmös P98 förlorade lördagens avslutande match i P14 Skåne Västra hemma mot Lunds BK med 2-3 (1-2).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Jag tycker att vi fick en bra start, men sedan hade vi svårt att släppa bollen. Vårt signum är att ha ett snabbt och rörligt spel med få tillslag. Det fungerade inte alls och vi förlorade bollen i uppspelsfasen. När vi väl fick igång spelet, vid 1-3, var det så dags.

Individuellt var Omar El-Ali bäst och räddade bland annat en straff. 

Matchen spelades 2×30 minuter.

Assist:
1-1 Mario Andersson Saavedra, 2-3 Antoni Dinoni.

Startelvan (4-2-3-1): Omar El-Ali – Mohammad Elsari, Antonio Dinoni, Emanuel Behi Åkesson, Javid Hosseini – Wael Chemali (lk), Mahmoud Abou Hechme – Mario Andersson Saavedra, Iras Feras Alyaz, Adam Daoud – Ilir Tahiri. Avbytare: Abdelaziz Obeh, Ifteker Hossain, Josef Hilal Attar, Omar Almograbi. 

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Ljusblå tröja/svarta byxor/vita strumpor.

Matchens lirare: Omar El-Ali