IFK Malmös P98 vann lördagens hemmamatch i P14 Skåne grupp B2 mot Åkarp IF 1 med 2-1 (1-1).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Vi fick inte igång spelet riktigt som vi ville, men vi fortsatte att kämpa på i 60 minuter och det gav utdelning i form av tre viktiga poäng.

De nya spelarna gjorde en mycket bra match. Hajdar Wali var klockren som mittback ihop med Antonio Dinoni, Wael Chemali och Mahmoud Abou Hechme sprang sig trötta som vanligt och Sina Shariati nätade i sin debut med ett vackert chippmål.  Plus även till Mehdi Al Kuraiti som är tillbaka efter ett uppehåll. 

Matchen  spelades 2×30 minuter.

Assist: –

Startelvan (4-4-2): Omar El-Ali – Ahmed El Jaouni, Antonio Dinoni, Hajdar Wali, Adam Daoud – Ilir Tahiri (lk), Wael Chemali, Emanuel Behi Åkesson, Mahmoud Abou Hechme –  Javid Hosseini, Mario Andersson Saavedra. Avbytare: Kevin Hoxhaj, Mehdi Al Kuraiti, Sina Shariati.

Matchens lirare: Hajdar Wali.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt:
Limegrön tröja/svarta byxor/svarta strumpor.