BLI MEDLEM I IFK MALMÖ

Det har sagts att Idrottsföreningen Kamraterna Malmö har 10 000-tals anhängare runt om i världen. En sak är i varje fall klar, IFK Malmö berör och har så gjort i 123 år. Föreningen har en lång och ärorik historia under tre århundraden, och ofta kallats ”Alla Malmöidrotters Moder”.

Dessvärre har den gamla damen har också uppvisat ombytlighet och i sin moderna historia gjort tvära kast från motsvarande kvartsfinal i UEFA Champions League till djupdykningar i det nationella seriesystemet.

IFK Malmö medverkade i den allra första Allsvenskan för 99 år sedan (1924) och befinner sig för närvarande i division 2 efter degradering 2022, men siktet är inställt på en comeback i svensk elitfotboll. Det har nämligen visat sig under tidigare nedgångar att klubben alltid kommer tillbaka. Senaste elitsäsongen var Superettan 2003.

I den förvissningen inbjuder vi till medlemskap i en av landets äldsta idrottsföreningar och traditionsbärare av format, IFK Malmö Fotboll, som önskar dig, dina vänner och din familj hjärtligt välkomna till Malmökamraterna.

Utan medlemmar – ingen klubb, och alla ska känna sig hemma i den gula fotbollsfamiljen Kanariefågeln.

Som medlem ges du chansen att göra din röst hörd och påverka inriktningen av framtiden. Både på årsmötet, som är det högsta beslutande organet, och vid särskilda medlemsträffar.

Tala länge och varmt om ”di gule”/Malmökamraterna/Kanariefåglarna, så att fler förnimmer livskraften i IFK Malmö och dess starka varumärke.

Avgifter (kalenderår)

Enskild medlem (16-): 500 kronor
Enskild medlem (0-15 år): 200 kronor
Familj på samma adress: 800 kronor

Ständig medlem

IFK Malmö erbjuder den som önskar att teckna ett livstids medlemskap. Kostnaden är 10 000 kronor och baseras på 20 årsavgifter för en enskild medlem.

Som medlem i IFK Malmö Fotboll får du:

  • ett digitalt eller fysiskt medlemskort.
  • rösträtt på årsmötet.
  • inbjudan till särskilda medlemsträffar.
  • delaktighet i vår högklassiga prisbelönta hemsida.
  • medlemsinformation via e-post eller brev.

Bli medlem direkt

Följ denna länk för att anmäla dig:

ifkmalmo.se/bli-medlem/

Privatdonationer

Vill du medverka i IFK Malmös fortgående återställande av sin traditionella elitposition, är du välkommen med ett valfritt förstärkt medlemsbelopp. De gula privatdonationerna kommer att redovisas på en särskild förteckning här på ifkmalmo.se (om du inte önskar vara anonym).

Redan i dag finansieras vår verksamhet delvis av privata donatorer och mecenater, vilket är en förstärkt trend bland svenska idrottsklubbar. Särskilt för IFK Malmö, vars medlemslojaliteter är starka och präglade av föreningens ärorika 123-åriga historia.

Vi kan med stolthet berätta att vissa medlemmar donerat runt 100 000 kronor vardera, vilket möjliggjort för Malmökamraterna att kunna lämna gärdsgårdsserien med stadig kurs mot svensk elitfotboll (Allsvenskan eller Superettan).

Du tecknar ditt medlemskap via länken ovan. Privatdonationer görs till Bankgiro 708-3959. Vid betalning, vänligen ange namn, adress, telefonnummer, mobiltelefonnummer, personnummer och e-postadress – alternativt skicka ett mejl.

Om du har frågor rörande medlemskap eller ekonomiskt stöd, var god kontakta IFK Malmö på medlem@ifkmalmo.se. Vill du hellre prata med en enskild styrelseledamot, vänligen använd anvisade kontaktvägar under toppmenyns ”Kontakta oss”.

Välkommen bland idrottsinstitutionen IFK Malmös närmaste vänner!