IFK till MM-semifinal

IFK Malmö gick till semifinal i Malmömästerskapen efter att besegrat division 3-laget Malmö BI med hela 7-0. Segern var aldrig hotad men det borde blivit fler mål för "di gule" som för dagen spelade i vita tröjor och gula byxor eftersom hemmalaget MBI spelade i orange dräkt.

"Di gule" missade en hel del innan Jörgen Svensson i den 13:e minuten enkelt kunde slå in 1-0 till IFK. I den 15:e gjorde Fredrik Sandell 2-0 och i den 20:e gjorde samma Sandell 3-0. Magnus Eriksson fick äntligen göra mål i den 42:e minuten. MBI hade någon chans men det klarades till slut upp av IFK-försvaret och målvakten Bosse Theander.

I den andra halvleken hade MBI några chanser men även detta klarades upp av IFK. Under halvleken gjorde Joel Lindqvist, Roger Nilsson och Fredrik Sandell varsitt mål. Fredrik Sandell fick pris som matchens spelare efter att ha gjort ett hattrick. Semifinalen spelas nästa onsdag den 26/7 kl 18.30 på Heleneholms IP då IFK Klagshamn står för motståndet.

Eric Fischbein kom in igen i den 82:e minuten, ut gick Johan Åkesson
Jörgen Svensson kom in igen i den 84:e minuten, ut gick Jonas Danielsson.

Hometeam: MALMÖ BI
Hometeam form: –
Awayteam: IFK MALMÖ
Awayteam form: –
Scorehalf: 0-4
Scorefull: 0-7
Arena: Hästhagens IP
Crowd: 0
Referee: Jörgen Berggren, Malmö, Tony Strandberg, Malmö, Trausti Kristiansson, Malmö
Goal: 0-1 (13) Jörgen Svensson, 0-2 (15) Fredrik Sandell, 0-3 (20) Fredrik Sandell, 0-4 (42) Magnus Eriksson, 0-5 (63) Joel Lindqvist, 0-6 (80) Roger Nilsson, 0-7 (83) Fredrik Sandell
Homewarning: –
Home sent of: –
Homempv: –
Awaympv: –
Hometeam Squad: –
Hometeam Sub: –
Awayteam Squad: Bo Theander

Jonas Danielsson
Martin Alm
Glenn Holgersson
Eric Fischbein
Johan Åkesson
Jörgen Svensson
Magnus Eriksson
Fredrik Sandell
Anders Jemail
Joel Lindqvist
Awayteam Sub: Marcus Nilsson (Jörgen Svensson 46)
Roger Nilsson (Eric Fischbein 63)
Dennis Nilsson (Martin Alm 63)