Bertils krönika "Inför lundamatchen"

Leif Uller, vår webbmaster är på semester uppe i fjällen varför vi arbetar vidare med diskussionssidan som nyhetssida. Leif kommer tillbaka i nästa vecka -Välkommen!

Fille berättar att hela laget fick njuta av segern i Helsingborg hela lördagen och söndagen men på måndagen var det stenhård träning inför Lundamatchen. Fille var mycket nöjd med hela laget. Försvaret spelade mycket bra och alla gjorde ett jättearbete inte minst Anders Jemail som snabbt kom tillbaka efter sin skada mot Klagshamn. Fille menar att Helsingborg spelade bra och har ett mycket bra lag som kommer att klara hela säsongen.

För oss ser det bra ut inför lundamatchen. Alla spelare utom målvakterna Frederick och Jonas samt Håkan Dahlberg är friska. Jonas Åkesson är snart klar för en hel match. Våra målvakter tränar och vi är inte oroliga med Martin Lundin och Bosse Theander i laget. Martin gjorde en mycket bra match i Helsingborg och flera hade honom med på "bästalistan". På bästalistan fanns alla spelarnas namn med, vilket visar på en stor jämnhet och en prima laginsats. Nu förväntar vi oss att det skall lossna för Magnus Eriksson även i det allra sista så att bollen går in i mål. Dusko är definitivt en stor förstärkning även om han inte spelar från start. Rutinen gör att han kan spela var som helst och anpassa sig efter behovet.

Falkenbergs resultat mot Högaborg säger inte så mycket. Högaborg tappar lätt spelet om de får ett tidigt mål mot sig.

Vilket lag är vår värsta konkurrent? Se omröstningen och rösta själv. Ny fråga när Leif är tillbaka.

I divison 2 Västra Götaland är Tidaholm fortfarande obesegrade med målskillnaden 24-10. Dock har Tidaholm 5 oavgjorda matcher nu senast två gånger mot Qviding. Segraren i Södra kvalar mot segraren i Västra Götaland.

Lycka till mot Lund! Kom dit och heja på våra gula pågar, fast vi blir väl vita eller något annat eftersom även Lund är gulvita.