Rapport från årsmötet

Det som många väntade sig inträffade också på IFK Malmös årsmöte. Den populäre ordföranden Rolf Axel Nordström blev omvald för ytterliggare ett år. Även i övrigt följde de röstberättigande valberedningens förslag.

En nyhet för i år var att en i spelarrådet skulle sitta som ledamot i styrelsen. Spelarrådet hade valt Eric Fischbein som det också blev. IFK:s ungdomschef Per-Olof Book tog också en plats i styrelsen liksom Göran Åkerman från samarbetspartnern Kirsebergs IF. Även Lennart Herrstedt, som är matchansvarig fick en plats som ledamot i styrelsen.

Förutom de sedvanliga årsmötespunkterna på dagordningen så kom a-lagets tränare Patrik Johansson dit och berättade lite om hur IFK kommer spela och vad han förväntar sig av den kommande säsongen. Efter det så delades det ut plaketter till spelarna för fjorårets insatser.

Förra årets tränare och numera sportchef i IFK/KIF Leif "Fille" Ohlsson fick välförtjänt mottaga ett IFK Malmö standar och en flaska champange. Samma saker fick den gamla trotjänaren John Petersen. Even Andersson och Stig Nilsson fick mottaga varsin blomsterbukett för sina insatser med ungdomsverksamheten genom åren.

Den eminenta webbmastern på denna hemsida, Leif Uller fick mottaga en flaska champange för sina insatser med hemsidan. Undertecknad fick förvånat mottaga en gul blomsterbukett för andra året i rad för insatserna med hemsidan.

Årsmötet avslutades med en läcker buffé från Ängavallen.

Valda på årsmötet

Ordförande
Rolf Axel Nordström 1 år (omval)
Ledamöter
Nils-Lennart Gustafson 2 år (omval)
Björn Lagerholm 2 år (omval)
Bertil Leander 2 år (omval)
Per-Olof Book 2 år (nyval)
Göran Åkerman 1 år (nyval)
Birthe Havn 1 år (omval)
Eric Fischbein 1 år (nyval)
Suppleanter
Henrik Borgström 1 år (omval)
Hans Ekman 1 år (omval)
Lennart Herrstedt 1 år (nyval)
Bo Larsson 1 år (nyval)

I styrelsen kvarstår från föregående årsmöte:
Ann Malmström, Thorild Nilsson, Henrik Dieden